Panosta paikalliseen -nimen alle verkkokauppa ja Facebook-ryhmä

0
Johanna Oras on suunnitellut sivuston logon.

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari on perustanut Facebookiin Panosta paikalliseen -nimisen ryhmän.

Ryhmässä Auranmaan ja Liedon alueen yritykset voivat kertoa palveluistaan ja kuluttajat kertoa hyvistä kokemuksistaan ja suositella paikallista yrittäjää. Ryhmän toiminta-ajatuksena on, että tässä tilanteessa pitää erityisesti suosia paikallisia yrittäjiä, jotta Auranmaan alueella olisi toimintaa ja työpaikkoja myös kriisin jälkeen.

–Näinä aikoina olisi tosi tärkeää, että ihmiset jatkaisivat kuluttamista ja että tuettaisiin nimenomaan alueen yrityksiä, jotta meillä on niitä myös tämän poikkeustilanteen jälkeen, painottaa Mari Rintala Auranmaan Nuorkauppakamarista.

Linkki ryhmään löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/panostapaikkalliseenauranmaa/?ref=share

Facebook-ryhmän lisäksi perusteilla on verkkokauppa, joka on avoinna kaikille auranmaalaisille yrityksille. Verkkokauppa sijaitsee osoitteessa panostapaikalliseen.fi.

Mukaan verkkokauppaan pääsee ilmaiseksi. Myydyistä tuotteista verkkokauppa perii kymmenen prosentin provision. Tavoitteena on, että verkkokauppa olisi toiminnassa viimeistään ensi viikolla.

–Monen yrittäjän myynti on nyt siirtynyt verkkoon, mutta on paljon pieniä yrityksiä, joilla ei ole omaa verkkokauppaa. Auran, Marttilan, Kosken ja Pöytyän kunnat ovat jo lähteneet mukaan hankkeeseen ja rahoittavat sen käynnistyksen, kertoo kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio.

Projektin käytännön toteutuksen hoitaa koskelainen mainostoimisto Summit Media. Sivuston logon on suunnitellut taiteilija Johanna Oras.

–Myös Auranmaan Nuorkauppakamari on mukana projektissa eli Panosta paikalliseen -verkkokauppa ja Facebook -sivusto tukevat toisiaan, Alkio kertoo.