Panosta paikalliseen -verkkokauppa aukeaa lähipäivinä

0
Johanna Oras on suunnitellut sivuston logon.

AURANMAA. Auranmaalaisille yrityksille tarkoitettuun Panosta Paikalliseen -verkkokauppaan on lähtenyt mukaan jo yli 20 yritystä.

–Yritykset ovat hyvin eri aloilta seikkailukeskuksesta sorakuormien ja käsitöiden kautta Johanna Orakseen, kertoo Janne Ketola koskelaisesta Summit Mediasta, joka vastaa verkkokaupan käytännön toteutuksesta. Sivuston logon on suunnitellut taiteilija Johanna Oras.

Ketolan mukaan tavoitteena on, että verkkokauppa olisi auki jo ennen pääsiäistä, viimeistään ensi viikon alussa. Sivuston osoite on panostapaikalliseen.fi

Mukaan verkkokauppaan pääsee ilmaiseksi. Myydyistä tuotteista verkkokauppa perii kymmenen prosentin provision.

Auran, Marttilan, Kosken ja Pöytyän kunnat ovat mukana hankkeessa rahoittamassa verkkokaupan käynnistystä. Tavoitteena on auttaa varsinkin niitä yrityksiä, joilla ei ole omaa verkkokauppaa nykyisessä tilanteessa.

Myös Auranmaan Nuorkauppakamari on mukana projektissa.

Panosta Paikalliseen -nimikkeen alle on perustettu myös Facebook-ryhmä. Auranmaan Nuorkauppakamarin perustaman ryhmän tavoitteena tarjota foorumi, missä paikalliset yritykset voivat kertoa palveluistaan ja kuluttajat kertoa hyvistä kokemuksistaan ja suositella paikallista yrittäjää.

Linkki ryhmään löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/groups/panostapaikkalliseenauranmaa/?ref=share