Haljennut pönttö aiheutti vesivahingon Riihikosken terveysasemalla

0

PÖYTYÄ/Riihikoski. Riihikosken terveysaseman niin sanotuissa vanhan sairaalan tiloissa tapahtui maanantain ja tiistain välisenä yönä vesivahinko. Wc-istuimen vesisäiliö oli haljennut ja vesi pääsi aamun aikana etenemään wc-tiloista viereiseen odotustilaan ja vastaanottotiloihin. Vaikka henkilökunta toimi ripeästi, pääsi vesi vahingoittamaan ainakin odotustilojen rakenteita.

Lopulliset vahingot tulevat selviämään, kun vahinkotarkastus saadaan tehtyä.

Vahingoittuneet tilat ovat olleet keväästä lähtien osa infektiopoliklinikkaa. Normaalioloissa tiloissa on diabetestyön ja sairaanhoidon vastaanottoja. Vahinko ei vaikuttanut tiistain vastaanottoihin tai terveyskeskuksen muuhun toimintaan. Infektiopoliklinikan siirtosuunnitelmiin vahingolla ei ole myöskään vaikutusta.

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän tämän hetkisen arvion mukaan vahingon korjaaminen tulee vaikuttamaan Riihikosken hammashuollon ja diabetessairaanhoitajan toimintaan loka-marraskuun aikana joidenkin viikkojen ajan.

Vahingolla ei ole myöskään vaikutusta tieto- tai potilasturvallisuuteen.

Tuoreimmat tiedot mahdollisista vastaanottojen muutoksista löytyvät kuntayhtymän kotisivuilta www.poytyanterveyskeskus.fi