Poliisi pyytää havaintoja Pöytyällä kadonneesta naisesta

0

PÖYTYÄ/Karinainen. Lounais-Suomen poliisilaitos pyytää havaintoja 25-vuotiaasta Sini Ruohosesta. Ruohonen poistui kodistaan Karvionkulmantieltä perjantai-illan aikana 11.9. Kadonnut on noin 170 senttimetrin pituinen. Kadotessaan hänellä on ollut musta takki, harmaat housut ja mustat Crocs-jalkineet. Ruohoseen ei ole saatu yhteyttä katoamisen jälkeen.

Ruohosen läheiset ovat esittäneet toiveen, että lähialueiden asukkaat tarkistaisivat piharakennuksia sen varalta, että Ruohonen olisi eksynyt ja hakeutunut suojaan.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan puhelimitse numeroon 0295417259, sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai whatsappilla numeroon 0504117655.

Lounais-Suomen poliisin julkaisema kuva kadonneesta Sini Ruohosesta.