Kaiulla kiireinen pingisviikonloppu

0

KOSKI. Kosken Kaiun pöytätennisväellä riittää vientiä tulevana viikonloppuna. Mestaruussarjajoukkue avaa kautensa Helsingissä lauantaina ja saa vastustajakseen kovat suosikit PT Espoon ja PT 75:n Tampereelta. Kaiun iloksi Alex Naumi saapuu peleihin Ruotsista. Joukkue jatkaa viimevuotisella kokoonpanolla, eli mukana ovat myös Riku Autio, Veikka Flemming, Anastasiia Burkova ja Sam Khosravi.

Kakkosjoukkue puolestaan matkaan ykkösdivisioonan turnaukseen Ouluun. Sami Ruohonen, Esa Kanasuo, Matias Vesalainen ja Rasmus Vesalainen kohtaavat helsinkiläisen Wegan lisäksi PT 75:n kakkosjoukkueen ja Turun Kaiun, eli kovaa kyytiä on tulossa sielläkin.

Kotikentällään Kaiku järjestää lauantaina B- ja C-luokkien SM-kisat. Isäntäseuran pelaajista parhaat menestymismahdollisuudet lienevät Janne Relanderilla ja Teppo Ahdilla. Kisa kerää kumpanakin päivänä noin 50 osanottajaa, mutta koronatilanteen vuoksi järjestäjät toivovat, että kannustusjoukot ynn- muu ei-pelaava väki jäisi tällä kertaa kotiin.