Kosken Kaiulle kultaa ja pronssia pöytätenniksen SM-cupista

0
Kaikki miehet eivät mahtuneet palkintopallille. Kosken Kaiun pelaajat oikeassa reunassa (Sam Khosravi oik., Riku Autio ja Veikka Flemming).

HELSINKI. Kosken Kaiku kotiutui pöytätenniksen joukkueiden SM-cupista kulta- ja pronssimitaleiden kanssa. Miesjoukkue Riku Autio, Veikka Flemming ja Sam Khosravi nappasivat Helsingistä pronssia ja naisten kaksikko Anastasiia Burkova ja Sofie Eriksson veivät mestaruuden.

Miesten kisassa Kaiku löi puolivälierässä Espoon kakkosjoukkueen lukemin 3–2 Riku Aution loistopelin myötä. Autio voitti molemmat kaksinpelinsä ja tarvittavan kolmannen pisteen iski Sam Khosravi.

Kaiun vantaalaisvahvistus oli hyvässä vauhdissa myös välierässä Espoon ykkösjoukkuetta vastaan ja nappasi uransa ensimmäisen voiton Mika Räsäsestä.

Muut ottelut kääntyivät kuitenkin koskelaisille, joten Espoo marssi loppuotteluun 3–1-voitolla. Espoo jatkoi samaan tahtiin myös finaalissa ja kukisti TIP-70:n tiukasti 3–2.

Alex Naumi ei päässyt Ruotsista Suomeen, mikä jäi koskelaisia hiukan kaivelemaan. Alexin kanssa KoKa olisi pelannut mestaruudesta enemmän kuin tosissaan.

–Näin kävi, mutta taistelu oli hyvä. Ja taisi olla kuudes kerta peräkkäin, kun Kaiku on kisan välierässä, Alex kommentoi tilannetta Eslövistä.

Naisten joukkuekisassa Anastasiia Burkova oli omaa luokkaansa ja voitti kaikki kaksinpelinsä muita mitalijoukkueita eli TIP-70:tä ja MBF:ää vastaan. Tarvittava kolmas piste tuli nelinpeleistä. Sofie Eriksson jäi kaksinpeleissä voitoitta, mutta pelasi nelinpelit mainiosti. Kaiun ”vierastyöläisille” mestaruus oli toinen perättäinen.