Kosken korona-altistumisista ei poikinut sairastumisia

0
Koulutyö jatkuu Kosken koulukeskuksessa nyt normaaliin tapaan. Kuva: Simo Päivärinta
Koulutyö jatkuu Kosken koulukeskuksessa nyt normaaliin tapaan. Kuva: Simo Päivärinta

KOSKI. Kosken koulukeskuksesta karanteenissa olleet ovat palanneet normaaliin koulutyöhön. Kosken seudun yläasteen rehtorin Jouni Karvosen tietoon ei ole tullut, että kukaan toissaviikolla koulussa koronalle altistunut olisi sairastunut koronaan. Koulussa todettiin toissaviikolla syksyn toinen koronatartunta, jonka johdosta noin 50 koronalle altistunutta oppilasta ja koulun henkilöstöä määrättiin karanteeniin.

Ensimmäinen koronatartunta koulukeskuksessa todettiin ennen syyslomaa. Ilmi tulleet tartunnat eivät ole yhteydessä toisiinsa.

Koronatilanne on Auranmaalla muutenkin pysynyt ennallaan. THL:n ylläpitämässä tilastossa ei Auranmaan osalta ole ollut muutoksia 18.9. jälkeen. Auranmaalla varmistettuja koronatartuntoja on viimeisimpien tietojen mukaan edelleen sekä Aurassa että Koskella seitsemän. Molemmissa kunnissa tartunnoista kuusi on peräisin keväältä ja alkukesältä.

Lähikunnista Loimaalla tartuntojen määrä on noussut sen sijaan 44:ään ja Liedossa 12:een.