Auranmaan Joulupuu-keräys onnistui: kaikki 174 lasta ja nuorta saavat joululahjansa

0
Kaikki keräykseen anonyymeillä listoilla ilmoitetut 174 lasta tai nuorta tulevat saamaan joululahjan. Kuva: Marjut Wallin

AURANMAA. Joulupuu-keräys onnistui tänäkin vuonna Auranmaalla erinomaisesti. Keräykseen oli ilmoitettu anonyymeillä listoilla yhteensä 174 lasta tai nuorta, ja kaikille saatiin keräyksellä lahja. Keräys poiki myös niin sanottuja ylimääräisiä lahjoja, jotka myös toimitettiin eteenpäin.

Lahjoja kerättiin kahden viikon ajan yhteensä kahdeksassa keräyspisteessä eri puolilla Auranmaata. Lahjojen keräyksen koordinoi Auranmaan Nuorkauppakamari ry. Perinteisellä hyväntekeväisyystempauksella kerättiin lahjoja lapsille ja nuorille, jotka ovat esimerkiksi lastensuojelun tai erityisen tuen piirissä tai muutoin vähävaraisessa perhetilanteessa, ja joilla voi olla rajallinen mahdollisuus saada joululahjoja.

Koronarajoitukset ja suositukset huomioon ottaen kymmenen hengen porukka Auranmaan Nuorkauppakamarin aktiiveja ja heidän aputonttujaan kokoontui maanantai-iltana Auraamoon lajittelemaan ja pakkaamaan kaikki kerätyt lahjat.

Lajittelutalkoiden jälkeen lahjat toimitettiin Auran, Pöytyän, Kosken ja Oripään kuntien sosiaalitoimiin sekä Pöytyän seurakunnalle. Nämä huolehtivat lahjat eteenpäin lopullisille saajilleen. Marttilassa vastaavan keräyksen järjesti paikallinen MLL.

–Suuri kiitos keräyksen onnistumisesta kuuluu kaikille keräykseen osallistuneille – niin pakettien lahjoittajille kuin keräyksen yhteistyökumppaneille. Auranmaalaiset selvästi ovat auttamishaluisia ja haluavat jakaa hyvää joulumieltä. Tämä lämmittää omaakin sydäntä, kiittelee Auranmaan Joulupuu-keräyksen projektipäällikkö Marjut Wallin.