Joulukukilla iloa yksinäisille vanhuksille

0
Kotihoidon henkilökunta toimittaa kukat ja herkut senioreille. Kuva: AVL:n arkisto

PÖYTYÄ, ORIPÄÄ. Martin Tarhan Joulukukka yksinäiselle vanhukselle -kampanja tuotti 244 kukkaa ja muuta kampanjatuotetta vietäväksi yksinäisille vanhuksille. Martin Tarhalla oli 17.11.–17.12. joulupuu, josta saattoi valita kortin ja kirjoittaa kukan mukana vietäväksi tervehdyksen seudun seniorille. Kukkien kaveriksi saattoi valita myös makean tai suolaisen herkun.

Lahjoituksen saattoi tehdä myös netin verkkokapan kautta. Netin kautta tulikin noin puolet lahjoituksista.

Kukat toimitetaan kuluvalla viikolla kotihoidon yksikköihin, mistä kukkien ja herkkujen matka kohti seniorikoteja jatkuu turvallisesti kotihoidon henkilökunnan kautta.

Kampanjassa ovat mukana Oripään, Loimaan ja Pöytyän kotihoitoyksiköiden lisäksi Martin Tarha, Pito-Kössi ja Ylitalon Kauppapuutarha. Martin Tarha ja Ylitalon Kauppapuutarha lahjoittavat molemmat kolmekymmentä kukkaa, Pito-Kössi lahjoittaa kolmekymmentä ruokalahjaa seutukunnan senioreille.

Martin Tarhan Petra Repo on ilahtunut siitä, miten hyvin kampanja otettiin vastaan.

–Suurissa kaupungeissa tällaisia kampanjoita on ollut aikaisemminkin, mutta ei täällä meillä. Vastaanotto oli tosi ilahtunut ja monet kirjoittivat pitkiä runoja kortteihin. Jotkut olivat jopa virkanneet lapasia lähetyksen mukaan, Repo kertoo ilahtuneena.