Pöytyä valmistautuu yläluokkien etäopetukseen

0

PÖYTYÄ. Pöytyällä valmistellaan perusopetuksen vuosiluokkien 4–9 opetuksen järjestämistä etäyhteyksillä 15.12.–11.1. Poikkeusjärjestely liittyy Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin koronakoordinaatioryhmän kunnille antamaan suositukseen harkita asiaa paikallisen epidemiatilanteen mukaan.

Kunnanhallitus käsittelee esitystä kokouksessaan maanantaina. Poikkeusjärjestelyt eivät koske alaluokkien oppilaita, erityisen tuen päätöksen saaneita oppilaita, pidennetyn oppivelvollisuuden piirissä olevia oppilaita eikä perusopetukseen valmistavaan opetukseen osallistuvia oppilaita.

Pöytyän koronavarautumisen ohjausryhmä on päättänyt sulkea kunnan nuorisotilat sekä muut kunnan sisätilat vuosiluokkien 4–9 oppilaiden harrastustoiminnalta vastaavasti joulukuun puolivälistä 11. tammikuuta asti, jos kunnanhallitus päättää opetuksen poikkeusjärjestelyistä.