Koskella liukasteltiin viikonloppuna

0
Kuorma-auto suistui ojaan Härkätiellä Koskella sunnuntaina. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Koskella liukasteltiin viikonloppuna liikenteessä. Lauantai-iltana hieman ennen puolta seitsemää henkilöauton peräkärrystä levisi klapeja ja peltitavaraa pitkin kymppitietä. Liukkaalla tiellä peräkärry oli lähtenyt Kangastien risteyksen kohdilla heittelehtimään ja tavaraa levisi noin sadan metrin matkalle. Toinen ajokaista suljettiin raivaustöiden ajaksi.

Klapit levisivät kymppitielle heittelehtimään lähteneestä peräkärrystä lauantai-illalla. Kuva: Simo Päivärinta.

Sunnuntaipäivällä ennen puolta yhtä kuorma-auto liukasteli ojaan Härkätieltä. Kuorma-auto suistui ojaan kohdassa, joka on Hirvasojan sillalta vajaa neljä kilometriä Katteluksen suuntaan. Tie suljettiin nostotyön ajaksi.

Sunnuntaipäivällä sattui ulosajo myös Salontiellä puoli kahden aikoihin. Kosken suunnasta tullut henkilöauto ajautui loskaiselta tieltä oman puolen ojaan Hankaantien risteyksestä muutaman sadan metrin päässä.