Kosken kunnanjohtajan paikka kiinnosti yhdeksää hakijaa

0

KOSKI. Kosken kunnanjohtajan paikka kiinnosti määräaikaan mennessä yhdeksää hakijaa, joista yksi ei halua vielä tässä vaiheessa nimeään julkisuuteen. Hakijoiden joukossa on ainakin kaksi Auranmaalla tuttua nimeä: Auran nykyinen hallintojohtaja Tuija Pellosmaa sekä Mellilän kunnanjohtajana viitisentoista vuotta sitten toiminut Esko Rautiainen.

Paikkaa hakivat: yrittäjä/konsultti, diplomi-insinööri Otto Härkönen Helsingistä; logistiikan opettaja, tradenomi Raino Laakso Teijolta; kunnansihteeri-sivistysjohtaja, hallintotieteiden maisteri Jarno Manni Sastamalasta; yrittäjä/konsultti, yhteiskuntatieteiden maisteri Jussi Mattila Kaarinasta; palvelupäällikkö, hallintotieteiden maisteri Anne Murtonen Hämeenlinnasta; järjestökoordinaattori, oikeustieteen ja valtiotieteen maisteri Petri Nyström Turusta; hallintojohtaja, hallintotieteiden maisteri Tuija Pellosmaa Aurasta sekä Savukosken vs. kunnanjohtaja (2019), hallintotieteiden maisteri Esko Rautiainen Puolangalta.

Paikka tuli avoimeksi, koska Kosken nykyinen kunnanjohtaja Jukka Matilainen on siirtymässä Jokioisten kunnanjohtajaksi.