Kosken kunnanjohtajan paikka kiinnosti yhdeksää hakijaa

0

KOSKI. Kosken kunnanjohtajan paikka kiinnosti määräaikaan mennessä yhdeksää hakijaa, joista yksi ei halua vielä tässä vaiheessa nimeään julkisuuteen. Hakijoiden joukossa on ainakin kaksi Auranmaalla tuttua nimeä: Auran nykyinen hallintojohtaja Tuija Pellosmaa sekä Mellilän kunnanjohtajana viitisentoista vuotta sitten toiminut Esko Rautiainen.

Paikkaa hakivat: yrittäjä/konsultti, diplomi-insinööri Otto Härkönen Helsingistä; logistiikan opettaja, tradenomi Raino Laakso Teijolta; kunnansihteeri-sivistysjohtaja, hallintotieteiden maisteri Jarno Manni Sastamalasta; yrittäjä/konsultti, yhteiskuntatieteiden maisteri Jussi Mattila Kaarinasta; palvelupäällikkö, hallintotieteiden maisteri Anne Murtonen Hämeenlinnasta; järjestökoordinaattori, oikeustieteen ja valtiotieteen maisteri Petri Nyström Turusta; hallintojohtaja, hallintotieteiden maisteri Tuija Pellosmaa Aurasta sekä Savukosken vs. kunnanjohtaja (2019), hallintotieteiden maisteri Esko Rautiainen Puolangalta.

Paikka tuli avoimeksi, koska Kosken nykyinen kunnanjohtaja Jukka Matilainen on siirtymässä Jokioisten kunnanjohtajaksi.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here