Kosken VPK:n öljyntorjuntakärry karkasi hälytysajossa

0
Kosken VPK:n öljyntorjuntakärry karkasi matkasta hälytysajossa. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Öljyntorjuntatehtäviin hälytyksen saaneelle Kosken VPK:lle kävi matkantekoa hidastava onnettomuus keskiviikkona. Öljyntorjuntakärry irtosi paloauton perästä paloaseman pihasta Koskentielle kääntyessä ja päätyi tien yli aisa edellä ojaan. Kärry ei kuitenkaan vahingoittunut eikä vahingosta aiheutunut muille haittaa.

Öljyä valui maastoon sisätiloissa olevasta säiliöstä. Kuva: Simo Päivärinta.

Saatuaan kärryn ylös ojasta VPK pääsi suorittamaan tehtäväänsä Mestarintielle Agrimarketille, jossa vuoti lämmitysöljyä maastoon. Hälytys tuli kolmen jälkeen iltapäivällä. Öljyä valui maastoon sisätiloissa olevasta säiliöstä. Paimionjoki virtaa tilan lähistöllä.

 

Uutinen päivitetty torstaina 4.3. kello 9.08.