Rekka kaatui ja sahalasti levisi Marttilassa

0
Sahatavaraa kuljettanut puoliperävaunuyhdistelmä päätyi pellolle kyljelleen Marttilassa tiistaina. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA/Vättilä. Valmista sahatavaraa kuljettanut puoliperävaunuyhdistelmä suistui Salontieltä pellon puolelle Marttilassa tiistai-iltapäivällä neljän pintaan. Kymppitien suunnasta tullut ajoneuvoyhdistelmä ajautui oman puoleiselle pientareelle Härkätien risteyksen paikkeilla. Jonkin matkaa piennarta kynnettyään kuljettaja oli saanut ajoneuvon takaisin tielle. Yhdistelmä kuitenkin päätyi tien vastakkaisen puolen ojan kautta ympäri ja menosuunnassaan nähden omanpuoleiselle pellolle kyljelleen keula tulosuuntaan päin.

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja säästyi rajunoloisesta onnettomuudesta tiettävästi ilman vakavia vammoja. Onnettomuudessa yhdistelmän lastia levisi pellolle ja jonkin verran myös tielle. Onnettomuuspaikalle ensimmäisenä osunut toinen ajoneuvo vaurioitui hieman tielle levinneestä tavarasta.

Onnettomuus haittasi liikennettä ainakin puolitoista tuntia. Yhdistelmää ei vielä tiistain aikana saatu nostettua pellolta.