Kaksi uutta koronatartuntaa Auraan ja yksi Pöytyälle

0

AURANMAA. Auraan merkittiin keskiviikkona kaksi uutta koronavirustartuntaa. Tartunnat olivat Auran ensimmäiset yli kolmeen viikkoon: edellinen tapaus oli 21. maaliskuuta. Aurassa on nyt ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemien aikana yhteensä 59 koronatartuntaa.

Pöytyälle merkittiin keskiviikkona yksi uusi tartunta. Kyseessä oli viikon toinen tapaus: edellinen oli eilen tiistaina. Viime viikolla Pöytyälle merkittiin THL:n tilastossa kaksi tartuntaa ja sitä edellisellä kolme. Pöytyällä on nyt ollut koko pandemian aikana 64 koronatartuntaa.

Kosken, Marttilan ja Oripään tartuntatilanteeseen ei tällä viikolla ole tullut muutoksia. Koskella tapauksia on ollut koko pandemien aikana 28, Marttilassa 14 ja Oripäässä 35.

Lietoon on tällä viikolla merkitty kolme uutta tartuntaa ja Loimaalle kaksi. Liedon tartuntojen kokonaismäärä on 225 ja Loimaan 127.