Sekä Koskelle että Pöytyälle kaksi uutta koronatartuntaa

0

AURANMAA. Koskelle kirjattiin torstaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Koskella on nyt tullut ilmi tämän ja viime viikon aikana yhteensä 13 tartuntatapausta. Edellisistä tapauksista oli ennättänyt kulua puolitoista kuukautta. Koskella on todettu THL:n tietojen mukaan tähän mennessä koko koronapandemian aikana yhteensä 22 tartuntaa.

Myös Pöytyälle merkittiin torstaina kaksi uutta tartuntatapaus. Aiemmin tiistaina Pöytyän koronasaldo kasvoi yhdellä. Viime viikolla Pöytyällä todettiin kahdeksan uutta tartuntaa, ja sitä edellisellä viikolla myös kahdeksan. Pöytyällä on nyt ollut koko pandemian aikana yhteensä 60 tartuntaa.

Auran, Marttilan ja Oripään tilanteeseen ei tällä viikolla ole tullut muutoksia. Koko pandemian aikaisten tartuntojen määrä on Aurassa edelleen 57, Marttilassa 11 ja Oripäässä 34.

Loimaalla tartuntojen määrä on kasvanut 124:ään ja Liedossa 207:ään.