Timo Vormisto aloittaa Riihitorin kauppiaana

0
K-Market Riihitorin kauppias vaihtuu perjantaina 16.4. Kuva: Jorma Kaarto

PÖYTYÄ/Riihikoski. Timo Vormisto aloittaa Pöytyän K-Market Riihitorin kauppiaana perjantaina 16. huhtikuuta. Hänellä on entuudestaan kaupat Aurassa K-Market Aurantori, Piikkiössä K-Market Pontela ja Turun keskustassa K-Market Puolalankatu.

Nykyiset kauppiaat Jukka ja Eija Juhajoki ovat toimineet Riihitorilla kauppiaina 15 vuoden ajan.

–Kiitoksemme asiakkaille ja henkilökunnallemme näistä vuosista ja onnea uudelle kauppiaalle, Juhajoet toivottavat.

–Minulle on aina ollut tärkeää, että palvelut ja työpaikat säilyvät myös pienemmillä paikkakunnilla ja siten tartuin innolla tähän tarjottuun mahdollisuuteen jatkaa K-Market Riihitorin tarinaa, Timo Vormisto kertoo.

Hän sanoo odottavansa innolla uusia haasteita.

–Olen päässyt tutustumaan Auranmaahan nykyisessä kauppapaikassani ja viihtynyt paikkakunnalla hyvin. Toimiva ja kattava valikoima on ollut aina yksi tärkeä osatekijä. Lisäksi meillä on paljon paikallisia pientuottajia, joiden tuotteita on kiva ottaa valikoimiin. K-Marketissa panostamme asiakaspalveluun ja kuuntelemme herkällä korvalla asiakastoiveita, Vormisto listaa ajatuksiaan Riihitorin suhteen.