Kevät etenee nyt reippain harppauksin. Lukijoiden kuvat -palstalle on liihotellut mukaan kevään ensimmäisiin lukeutuvat leppäkerttu, nokkosperhonen ja karvakaveri sekä kuvia lintujen kevätmuutosta. Kaiken kukkuraksi Yläneellä pukkaa jo sinivuokkojen nuppuja.

Tänä keväänä on saatu ihastella upeita auringonlaskuja. Iltaruskojen lisäksi Yläneeltä on saatu Lukijoiden kuvat -palstalle myös vahvaa todistusaineistoa Punaisenmeren siirtymisestä Pyhäjärven paikalle.

Yläneen kurren sijasta palstalla vierailee tällä kertaan Kyrön kurre, joka lähettää kaikille pörheän pääsiäistervehdyksen.

 


OTITKO HYVÄN KUVAN? Näytetään se muillekin! Lukijoiden kuvat -palstalla julkaistaan onnistuneita otoksia. Kerro mistä ja koska kuva on otettu ja kuka kuvan otti. Lähetä kuva tietoineen Auranmaan Viikkolehden toimitukseen osoitteeseen: toimitus@avl.fi