Yksi koronatartunta lisää sekä Auraan että Pöytyälle

0

AURANMAA. Auraan ja Pöytyälle merkittiin torstaina yksittäiset koronavirustartunnat. Pöytyälle kirjattiin yksi tapaus myös keskiviikkona. Tapausten myötä Pöytyällä on nyt ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana 68 koronatartuntaa.

Auran koronatartunta oli ensimmäinen kahteen viikkoon. Tapauksen myötä Aurassa on nyt ollut koko pandemian aikana yhteensä 65 tartuntaa.

Muihin Auranmaan kuntiin ei tällä viikolla ole uusia tartuntatapauksia kirjattu. Viime viikolla Marttilaan kirjattiin kolme uutta tartuntaa, joiden myötä Marttilan tartuntojen koko pandemian aikainen kokonaismäärä kasvoi 19:ään.

Koskelle ja Oripäähän ei ole merkitty tällä eikä viime viikolla uusia tartuntoja. Koskella on ollut koko pandemian aikana yhteensä 29 tartuntaa ja Oripäässä 35.

Lietoon merkittiin yksittäiset tartunnat sekä tiistaina että keskiviikkona. Loimaalle puolestaan kirjattiin yksi tartunta keskiviikkona. Loimaalla on ollut koko pandemian aikana 135 tartuntaa ja Liedossa 240.