Auran kunnanjohtajan virka tuli hakuun

0

AURA. Auran kunnanjohtajan virka on laitettu hakuun. Haku päättyy 16.8. ja 23.8. kunnanhallitus tekee valinnat haastatteluihin valittavista hakijoista. Haastattelut tehdään 25.–26. elokuuta.

Auralla on haussa tulevaisuutta visioiva ja kunnan etua muuttavassa maailmassa ajava kunnanjohtaja. Virkaan valittavalta edellytetään johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, vahvaa käytännön kokemusta kunnallishallinnosta ja -taloudesta, strategista kehittämisotetta, muutosjohtajuutta ja elinkeinoelämän tuntemusta. Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaminen luetaan hakijalle eduksi.

Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen virantoimituksen aloittamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote.

Uuden kunnanjohtajan valintaan asti kunnanjohtajan tehtäviä hoitaa hallintojohtaja Tuija Pellosmaa. Kunnanhallitus on päättänyt korottaa Pellosmaan palkkaa viransijaisuuden ajalta 1500 eurolla kuukaudessa.

Pöytyälle siirtynyt Mika Joki irtisanoutui Auran kunnanjohtajan virasta 15.6. alkaen ja hänen viimeinen virallinen työpäivänsä on 15.8. Käytännössä Joki ei kuitenkaan enää ole Auran kunnanjohtajan tehtävässä vaan lomia viettämässä.