Auranmaan Nuorkauppakamari etsii jälleen seudun positiivisinta

0

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari etsii jälleen vuoden positiivisin. Omaa ehdokastaan voi esittää nuorkauppakamarille 4. heinäkuuta saakka.

Auranmaan Nuorkauppakamari on jo vuodesta 2005 alkaen valinnut vuoden positiivisimman auranmaalaisen. Palkinto on vuosien mittaan mennyt joko henkilöille tai yhteisöille.

Tänä vuonna tempaus toteutetaan niin, että oman ehdokkaan voi ilmoittaa mukaan kisaan nettilomakkeella ja raati valitsee näistä ehdotuksista viisi, jotka esitellään Auranmaan Viikkolehdessä 13.7. Näistä ehdokkaista valitaan voittaja yleisöäänestyksellä ja hänen nimi julkaistaan 23.7.

Tunnetko sinä siis Auranmaalta henkilön, joka positiivisuudellaan luo myönteistä ilmapiiriä ympärilleen? Tai onko mielessäsi yritys tai yhdistys, jonka toiminta luo positiivisuutta koko seudulle?

Ehdokas on esimerkiksi osoittanut todellista tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, hänen asenteensa vaikutukset ovat merkittäviä, hän auttaa myös muita onnistumaan, on innostunut ja palveluhenkinen, hän on pitkäjänteinen tekijä, joka on aina uskonut asiaansa tai hän on oman tiensä kulkija, joka on ryhtynyt sanoista tekoihin.

Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada siis myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Auranmaan Nuorkauppakamari toteuttaa projektin yhdessä Suomen muiden nuorkauppakamareiden ja Positiivarit Oy:n kanssa. Linkki ilmoituslomakkeelle löytyy Auranmaan Nuorkauppakamarin Facebook-sivulta. Oman ehdokkaansa voi ilmiantaa 4.7. asti.


Fakta

Auranmaan Positiivisimmat tähän mennessä
2005 Rautakauppa Lindström, Oripää
2006 Helena Huhtala, Pöytyä
2007 Elisa Koho, Aura (Tarvasjoki)
2008 – (valintaa ei tehty)
2009 Veijo Lehtonen, Yläne
2010 Janne Rauhansuu, Pöytyä
2011 Tuula Metsola, Pöytyä
2012 Mirja Rautavuori-Lehtinen, Koski
2013 MC Halkopino, Pöytyä
2014 Riikka Peippo, Pöytyä
2015 Marco Netterberg, Aura
2016 Auran Palokunnan Urheilijat, Aura
2017 Krista Tuomisto, Oripää
2018 Tarmo Ahti, Koski
2019 Sami Ruotsalainen, Pöytyä
2020 Anna-Mari Alkio, Aura