Kantatie 41 saa tällä viikolla uutta asvalttia Oripään ja Virttaan välillä

0

ORIPÄÄ. Kantatie 41 Oripään ja Virttaan välillä kuuluu tämän viikon päällystyskohteisiin. Ysitien kesän päällystykset puolestaan etenevät tällä viikolla jo Loimaan ja Metsämaan välillä.

Kantatie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.

Ely-keskuksesta muistutetaan, että työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu päällystystöiden jälkeen.

Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.