Kolme autoa kolarissa kantatiellä Pöytyällä – rattijuoppo törmäili

0

PÖYTYÄ. Humalainen kuljettaja aiheutti tiistaiaamulla kello 8.15 aikaan kantatiellä Pöytyällä kaksi kolaria. Pakettiautoa kuljettanut ulkopaikkakuntalainen 1990-luvulla syntynyt mies tuli Kirkkotieltä STOP-merkin takaa kantatielle törmäten ensin Huittisten suunnasta tulleen pakettiauton vasempaan kylkeen. Kantatietä pitkin ajanut auto ajautui törmäyksen voimasta vastaantulevien kaistan yli ojan pientareelle.
Törmääjä lähti takaisin Kirkkotietä pitkin, mutta teki U-käännöksen jakajan kohdalla ja ajoi uudestaan kantatien risteykseen pysähtymättä. Tällöin hän törmäsi Turun suunnasta tulleen kuorma-auton oikean puoleisiin takapyöriin. Törmännyt pakettiauto vaurioitui pahoin ja jäi keskelle kantatietä. Henkilövahingoilta vältyttiin.
Törmäilijälle suoritetun puhalluskokeen tulos oli 1,5 promillea. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Uutista päivitetty ja täydennetty keskiviikkona 2.6. kello 11.37.