Motoristi loukkaantui tietyöalueella ysitiellä sattuneessa peräänajossa

0

AURA. Kevytmoottoripyörän kuljettaja loukkaantui lievästi sunnuntai-illalla ysitiellä tietyöalueella Aurassa sattuneessa peräänajossa. Motoristi ajoi Tampereen suuntaan ajaneessa letkassa, kun hänen edellään ajaneista henkilöautoista jälkimmäinen lähti ohittamaan etummaista. Ohittaja joutui ohitustilanteen jälkeen jarruttamaan edellä ajaneen työkoneen vuoksi. Myös ohitetun henkilöauton kuljettaja joutui jarruttamaan, jolloin motoristi törmäsi auton vasempaan takakulmaan ja pyörä kimposi vastaantulevalle kaistalle törmäten vastaantulevan henkilöauton vasempaan kylkeen.

Kevytmoottoripyörää kuljettanut, 2000-luvulla syntynyt pöytyäläisnuorukainen kuljetettiin sairaalaan tarkistamaan vammansa. Hänen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.