Neljä rattijuoppoa kiinni Pöytyällä ja yksi Mellilässä

0

PÖYTYÄ, LOIMAA/Mellilä. Loimaan poliisin alueella jäi viikonloppuna kiinni yhteensä viisi rattijuoppoa.

Ensimmäinen jäi kiinni Yläneellä perjantaina kello 17 aikoihin, kun poliisipartio pysäytti pakettiauton Yläneellä Mynämäentiellä. Pakettiautoa kuljetti 1960-luvulla syntynyt pöytyäläinen mies, joka puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,5 promillen lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Lauantaina kello 18.35 poliisipartio pysäytti henkilöauton Kyröntiellä, Pöytyällä. Henkilöautoa kuljetti 1980-luvulla syntynyt auralainen mies, joka puhalsi poliisin alkometriin 0,9 promillen lukemat. Tämän jälkeen mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen Loimaalle ja kokeen tulos oli 0,7 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Hetkeä myöhemmin poliisi nappasi rattijuopon Turuntieltä: poliisipartio pysäytti lauantaina kello 19 aikaan henkilöauton, jota kuljetti 1990-luvulla syntynyt pöytyäläinen mies. Mies puhalsi poliisin alkometriin 0,4 promillea. Miehelle suoritettiin myös huumausainepikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen. Mies kuljetettiin sairaalaan verikokeeseen huumausaineiden selvittämistä varten. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.

Pöytyän neljäs rattijuoppo jäi kiinni ani varhain sunnuntaina kello 3.30 valtatie 9:llä Pöytyällä. Henkilöautoa kuljetti 1980-luvulla syntynyt auralainen nainen, joka puhalsi poliisin alkometriin 0,8 promillea. Nainen kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,7 promillea Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Naisen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Myös Mellilässä jäi ani varhain sunnuntaina rattijuoppo poliisin haaviin: poliisipartiota vastaan ajoi sunnuntaina kello 2.30 mopo Melliläntiellä. Partio päätti pysäyttää mopon tarkistusta varten. Mopoa kuljetti 2000-luvulla syntynyt loimaalainen mies, joka puhalsi poliisin alkometriin 0,9 promillea. Mies kuljetettiin Loimaan poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,6 promillea. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.