Auran kunnanhallitus ei taipunut Touhutaskun vuokraamiseen

0

AURA. Auran kunnanhallitus on hylännyt varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen järjestämisestä tehdyt oikaisuvaatimukset. Asiasta kuitenkin äänestettiin Taru Sahlan (kesk) esitettyä Jouko Vähä-Rahkan (kesk) kannattamana, että kunta järjestää varhaiskasvatuspalveluja Kirkonkulmalla.

Toukokuussa kunnanhallitus päätti, että kunta järjestää esiopetuksen kunnan omana toimintana puukoulun kiinteistöllä. Päätöksestä tehtiin 15 oikaisuvaatimusta. Oikaisuvaatimuksissa vaadittiin, että kunnan tulisi vuokrata toimintansa lopettavan yksityisen päiväkodin Touhutaskun tilat ja järjestää esiopetus siellä. Kunnanhallitus ei näihin vaateisiin taipunut. Sahlan tekemä esitys hävisi pohjaesityksenä olleelle oikaisuvaatimuksien hylkäämiselle äänin 2–5.