Kraapin siltaremontti alkoi Kyrössä – Karvionkulmantie toimii kiertotienä

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrössä Ollilantiellä olevan Kraapin sillan ja Kraapin kevyen liikenteen sillan uusimistyöt ovat alkaneet. Varsinais-Suomen ely-keskuksen mukaan työt valmistuvat heinäkuun loppuun mennessä.

Työn aikana Ollilantien ajoneuvoliikenne joudutaan katkaisemaan ja ohjaamaan kiertotielle 5.–15. heinäkuuta. Kiertotie on viitoitettu maanteiden 12458 (Karvionkulmantie) ja 2250 (Kyröntie) kautta. Jalankulkijoiden käytössä on rakennustöiden ajan kulku työmaan läpi.

Nykyinen Kraapin silta on teräsbetoninen laattasilta ja se on valmistunut 1928. Silta on peruskorjattu 1977, jolloin viereiselle kevyen liikenteen väylälle on asennettu oma teräsputki. Sillan ja teräsputken korjaus ei ole niiden huonokuntoisuuden takia enää tarkoituksenmukaista. Sillat uusitaan kokonaisuudessaan teräsputkisiltana. Uusi silta tehdään kahdella toisiinsa liitettävillä teräsputkilla.