Auran kunnanjohtajan pesti kiinnosti 18 hakijaa

0

AURA. Auran kunnanjohtajan pesti kiinnosti 18 hakijaa. Hakijoiden joukossa on Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio.

Paikkaa hakeneista Kati Rekola on toiminut kuluvana vuonna Kustavin vs. kunnanjohtajana ja tätä ennen Kustavin sosiaalijohtajana. Vuonna 2019 Rekola toimi Oripään sosiaalijohtajana ja vs. kunnanjohtajana.

Kaarinan kaupungin hallinnon päällikkö, valtiotieteiden maisteri Juuso Alatalo toimi syksyllä 2019 Sauvon vs. kunnanjohtajana. Alatalo on Mynämäen kunnanvaltuutettu ja SDP:n edustaja kunnanhallituksessa.

Sastamalainen Jarno Manni on toiminut Kannonkosken kunnan kunnansihteerinä ja sivistysjohtajana.

Paikkaa hakivat myös toimitusjohtaja Kimmo Hietala Vantaalta, aluemyyntipäällikkö Heikki Ketola Oulusta, diplomi-insinööri Anssi Lehmusvaara Porista, ohjelmistokehittäjä Piotr Lehtonen Tuusulasta, Venäjän kaupan killan hallituksen puheenjohtaja Vladimir Miklashevsky Helsingistä, toimitusjohtaja ja lakimies Teemu Nisu Turusta, Varsinais-Suomen Sairaanhoitopiirin huoltoinsinööri Valtteri Peltola Aurasta, Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen tutkinnanjohtaja Henry Rinteelä Kaarinasta, osastonhoitaja Johanna Rönnberg Helsingistä, Päijä Soten rakenneuudistushankkeen projektipäällikkö Sabah Samaletdin Kauniaisista, varatoimitusjohtaja Magnus Tuomaala Paraisilta, Kokoomuksen Naisten Liiton pääsihteeri Maija Uusi-Oukari Helsingistä, Hoiva Mehiläisen yksikönjohtaja Ulla-Maija Wiander Turusta. Yksi hakija ei halua nimeään julkisuuteen.

Kunnanhallitus tutustuu hakijoihin ensi viikon kokouksessa. Alun perin hakijoita oli tarkoitus haastatella jo tällä viikolla.