Koskelle kaksi uutta koronatartuntaa, Pöytyälle yksi

0

AURANMAA. Koskelle kirjattiin maanantaina kaksi uutta koronavirustartuntaa ja Pöytyälle yksi.

Viime viikolla Auranmaan koronasaldoksi koitui lopulta 10 uutta tartuntaa: näistä seitsemän merkittiin Pöytyälle, kaksi Marttilaan ja yksi Koskelle.

Pöytyälle merkittiin maanantaisen yksittäistapauksen lisäksi kaksi tartuntaa torstaina, neljä lauantaina ja yksi sunnuntaina. THL:n tilaston mukaan Pöytyällä on nyt ollut koko pandemian aikana 111 koronavirustartuntaa.

Koskelle kirjattiin perjantaina yksi uusi koronavirustartunta ja maanantaina kaksi. Kosken edellisestä tapauksesta ennätti vierähtää jo kolme kuukautta: edellinen tapaus kirjattiin THL:n listaan 19. toukokuuta. Koskella on nyt ollut THL:n mukaan koko pandemian aikana 33 tartuntatapausta.

Marttilaan merkittiin viime viikolla kaksi tartuntaa: yksi keskiviikkona ja toinen perjantaina. Marttilassa on nyt ollut koko koronapandemian aikana THL:n tilaston mukaan yhteensä 25 tartuntaa.

Muihin Auranmaan kuntiin ei viime viikolla koronavirustartuntoja kirjattu. Aurassa on ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana yhteensä 70 tartuntaa ja Oripäässä 33.

Naapurikunnista Loimaalle kirjattiin viime viikolla kolme uutta tartuntatapausta. Lietoon tuli viime viikolla 15 tartuntaa ja maanantaina yksi. Loimaalla on ollut koko pandemian aikana yhteensä 158 tartuntaa ja Liedossa 362.