Pöytyälle kaksi uutta koronatartuntaa

0

AURANMAA. Pöytyälle merkittiin torstaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Myös viime viikolla Pöytyällä oli kaksi koronatapausta. Pöytyällä on nyt ollut koko koronapandemian aikana THL:n tilaston mukaan 105 koronatartuntaa.

Marttilaan puolestaan merkittiin keskiviikkona yksi uusi koronavirustartunta. Tapaus oli Auranmaan alueen ensimmäinen tällä viikolla. Myös viime viikolla Marttilaan kirjattiin yksi tartuntatapaus. Marttilassa on nyt ollut koko koronapandemian aikana THL:n tilaston mukaan yhteensä 24 tartuntaa.

Muihin Auranmaan kuntiin ei tällä viikolla ole koronavirustaruntoja kirjattu. Viime viikolla Aurassa oli kaksi tapausta.

Aurassa on ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana yhteensä 70 tartuntaa, Koskella 30 ja Oripäässä 33.

Naapurikunnista Loimaalle on kirjattu tällä viikolla yksi uusi tartuntatapaus ja Lietoon kymmenen. Loimaalla on ollut koko pandemian aikana yhteensä 156 tartuntaa ja Liedossa 356.