Tuisa muuttaa ja uudistuu

0
Tuija Toivonen, Kirsi Dahlbom ja Kati Tuominen iloitsevat Tuisan uusista tiloista ja entistä isommasta myymälästä.

AURA. Tuisamuuttaa Auran keskustassa sijaitsevasta vanhasta apteekintalosta ysitien läheisyydessä Kuovinkujalla sijaitsevaan teollisuushalliin. Samalla yritys panostaa entistä enemmän paikalliseen myyntiin, sillä uusissa tiloissa on paljon entistä suurempi myymälä.

–Sijainti ysitien vieressä on hyvä. Tänne on helppo tulla ja myös osa Auran läpikulkevasta liikenteestä on tarkoitus saada poikkeamaan, Yrittäjä Tuija Toivonen kertoo.

Uusien tilojen ja siis myös myymälän avajaisia vietetään tiistaina 31.8. Jatkossa myymälä tulee olemaan auki maanantaista torstaihin kello 10–17.

Kaikkiaan hallissa on tilaa noin 400 neliötä. Suurimman osan siitä vie varasto, sillä Tuisan liiketoiminta on suurimmaksi osaksi maahantuontia ja tukkumyyntiä.

–Tuisan tuotteet valmistaa Tervakoskella sijaitseva yhteistyökumppani meidän toiveidemme mukaan. Markkinointi, pakkaaminen ja lähetys asiakkaille tapahtuu Aurassa. Tuotteita on päästä varpaisiin, mutta punaisina lankoina kulkevat kristallisuola ja herkkä iho, Toivonen kertoo.

Yrityksen tarina sai alkunsa vuonna 2007, kun Tuija Toivonen (silloin sukunimeltään Karabulut) ihastui kristallisuolaan ja tilasi sitä kontillisen. Nykyään valikoimiin kuuluu monia muitakin terveyttä ja hyvinvointia ylläpitävien eko- ja luontaistuotteiden myyntiä, mutta kristallisuola on pysynyt kaiken keskiössä.

Tuisa työllistää tällä hetkellä kyrittäjän lisäksi kaksi henkilöä, mutta syksyllä nauravaiseen joukkoon on tulossa neljäs työntekijä.