Yksi uusi koronatartunta sekä Koskelle että Marttilaan

0

AURANMAA. Sekä Koskelle että Marttilaan kirjattiin perjantaina yksi uusi koronavirustartunta. Koskella edellisestä tapauksesta ennätti vierähtää jo kolme kuukautta: edellinen tapaus kirjattiin THL:n listaan 19. toukokuuta. Koskelle on nyt ollut THL:n mukaan koko pandemian aikana 31 tartuntatapausta.

Marttilaan perjantaina merkitty koronatartunta on toinen tällä viikolla. Viime viikolla Marttilassa oli yksi tartuntatapaus. Marttilassa on nyt ollut koko koronapandemian aikana THL:n tilaston mukaan yhteensä 25 tartuntaa.

Pöytyälle merkittiin aiemmin torstaina kaksi uutta koronavirustartuntaa. Myös viime viikolla Pöytyällä oli kaksi koronatapausta. Pöytyällä on nyt ollut koko koronapandemian aikana THL:n tilaston mukaan 105 koronatartuntaa.

Muihin Auranmaan kuntiin ei tällä viikolla ole koronavirustartuntoja kirjattu. Viime viikolla Aurassa oli kaksi tapausta.

Aurassa on ollut THL:n tilaston mukaan koko pandemian aikana yhteensä 70 tartuntaa ja Oripäässä 33.

Naapurikunnista Loimaalle on kirjattu tällä viikolla yksi uusi tartuntatapaus ja Lietoon 12. Loimaalla on ollut koko pandemian aikana yhteensä 156 tartuntaa ja Liedossa 358.