Kunnanjohtajan valinta maanantaina Auran kunnanhallituksen käsittelyssä

0

AURA. Auran kunnanhallitus on haastatellut seitsemää ehdokasta kunnanjohtajan virkaan. Kunnanhallitus kokoontuu ensi maanantaina pohtimaan, kuinka asiassa edetään.

Auran kunnan nettisivuillaan perjantaiaamuna julkaisemasta esityslistasta selvisi, ketkä olivat kaksi kunnanjohtajakandidaattia, jotka eivät halunneet nimeään julkisuuteen. He ovat Terhi Källi ja Jari Paasikivi. Jari Paasikivi on toimitusjohtaja Naantalista ja Terhi Källi Ruoveden hallintojohtaja.

Muut viisi ovat Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio, Kaarinan kaupungin hallinnon päällikkö Juuso Alatalo, Päijä Soten rakenneuudistushankkeen projektipäällikkö Sabah Samaletdin, Urjalan elinkeinojohtaja Satu Sarin ja Kokoomuksen naisten liiton pääsihteeri Maija Uusi-Oukari.

Myöhemmin kunnanhallituksen esityslistaa korjattiin, sillä Källin ja Paasikiven nimet olivat päätyneet listalle inhimillisen erehdyksen vuoksi.

 

Juttua on täydennetty maanantaina 13.9. kello 9.58, jolloin juttuun lisättiin tieto siitä, että Källin ja Paasikiven nimet päätyivät kunnanhallituksen esityslistalle vahingossa.