Auranmaalle perustettiin koirien ystävien yhdistys

0
Auranmaalle perustetun koirayhdistyksen tavoitteena on edistää ja ylläpitää koko Auranmaan alueen koiraharrastusta. Helmi-koira ainakin tykkäisi peuhata koirapuistossa koirakavereiden kanssa.

AURANMAA. Auranmaalle on perustettu koirayhdistys. Sunnuntaina Auran Keitaalle keskustelutilaisuuteen kokoontuneet koiranomistajat perustivat Auranmaan Koiraystävät ry:n. Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin Katri Koskinen , sihteeriksi Tanja Hallberg , rahastonhoitajaksi Annikki Bro ja hallituksen jäseniksi Hannu Harju, Tanja Kummelus, Sirpa Leppänen ja Rami Jokinen.

–Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja ylläpitää koko Auranmaan alueen koiraharrastusta ja yhteistyötä koiraharrastajien kesken, sekä toimia jäsentensä edunvalvojana ja edistää koirallisten ja koirattomien harmonista rinnakkaiseloa, kertoo Koskinen.

–Yhdistys tulee myös järjestämään koiraharrastukseen liittyvää monimuotoista toimintaa, lisää Hallberg.

Koira-asioista kiinnostuneita auranmaalaisia kannustetaan olemaan yhteydessä yhdistykseen. Yhdistykseen voi olla yhteydessä sähköpostitse auranmaankoiraystavatry@gmail.com tai puhelimitse 041 315 2298. Yhdistyksellä on myös Facebook-sivut.