Hirvilauman työ alkaa tuottaa tulosta

0
TarU:n edustustusjoukkuueen kausi on noususuhdanteessa. Paneliasta hirvilauma haki 5–6 voiton.

JÄÄKIEKKO. TarU:n edustusjoukkueen hyvä vire jatkui lauantain vierasottelussa Panelian Raikasta vastaan. Hirvilauma vei vaiherikkaan ottelun voiton maalein 5–6 ja loikkasi lohkokolmoseksi. Kapteeni Samuli Virtanen oli tyytyväinen mies ottelun jälkeen, vaikka peli olikin rikkonainen.

–Tuli paljon jäähyjä molemmille joukkueille ja kaikenlaisia katkoja ja viivytyksiä riitti. Meillä kuitenkin pysyi paketti suht hyvin kasassa ja oltiin iso osa peliä kuskin paikalla, Virtanen sanoi.

Ensimmäisessä erässä tilanteet vaihtelivat erän puolivälin jälkeen tiiviiseen tahtiin. Erätauolle mentiin TarU:n 3–4 johtoasemassa. Yksi maaleista syntyi TarU:n ylivoimalla, kaikki muut tasaviisikoin.

Toisessa erässä hirvilauma karkasi jo 3–6 johtoon, mutta kotijoukkue onnistui kaventamaan eron kahteen maaliin. Kolmannessa erässä PaRa tuli maalin päähän ja yritti tasoitusta ottelun lopussa kuudella kenttäpelaajalla. Kotijoukkueen yritys ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan pisteet matkasivat hirvilauman mukana Tarvasjoelle.

Erityisesti kolmannen erän lopun taistelu sai Virtaselta kiitosta.

–Jätkät blokkasivat, söivät kiekkoa ja pelasivat tylyä voittavaa hokia, mistä ollaan koko  alkukausi puhuttu ja nyt se alkaa tuottaa tulosta.

Joukkueessa on Virtasen mukaan hyvä henki päällä.

–Henkilökohtaisesti olen kyllä hemmetin ylpeä jokaisesta ukkelista! Tästä on kiva lähteä jatkamaan voittoletkua.

Kolmatta perättäistä voittoa TarU hakee lauantaina kotipelissä Kiekko-67:aa vastaan.

Paneliassa TarU:n pistemiehiä olivat Samuli Perho (2+1), Maxim Myllymäki (2+1), Atte Raitaluoma (1+1) , Santeri Perho (1+0), Volter Timonen (0+2), Justus Lindsten (0+1) ja Miikka Laukkanen (0+1).

TarU–Kiekko-67 lauantaina 27.11. kello 15 ATP-Areenalla. Pelissä yleisöltä vaaditaan koronapassi.