Kyrön joulumarkkinoilla on käsidesiä ja maskisuositus – Markkinat järjestetään normaalisti

0
LC Karinainen/Kyrön sihteeri Jari Järvelä ja markkinapaikkavastaava Riitta Järvinen näyttävät mallia, millaista maskimuotia markkinaväeltä toivotaan tänä vuonna. Pöytyän kunnan pystyttämä joulukehys löytyy Kyrön torin laidalta.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön joulumarkkinat järjestetään lauantaina normaalisti – tosin tavanomaista suurempaa terveysturvallisuutta noudattaen.

–40 kauppiasta on ilmoittautunut eli torialue tulee täyteen, kertoo LC Karinainen/Kyrön markkinapaikkavastaava Riitta Järvinen.

Sääennusteen mukaan lämpötila olisi lauantaina nollan tietämillä, joten kova pakkanenkaan ei pääse näytteilleasettajia tai markkinaväkeä säikäyttämään.

Markkinoiden järjestäminen on tänä vuonna ollut tavallista työläämpää.

–Uutena asiana tuli muun muassa terveysturvallisuussuunnitelman laatiminen. Kauppiaitten kahvipöydät pitää desinfioida käyttäjien välillä ja kauppiaiden käyttämiä WC-tiloja siivotaan tehostetusti. Osuuspankin kerhotila on tänä vuonna varattu vain kauppiaiden ja henkilökunnan käyttöön, kertoo klubin sihteeri Jari Järvelä.

Markkinoilla on voimassa maskisuositus ja käsidesiä on saatavilla sisääntuloväylillä.

 

Kyrön joulumarkkinat Kyrön torilla lauantaina 11.12. klo 9–16.


Juttua on muokattu perjantaina 10.12. klo 9.12. ja poistettu spekulaatiot mahdollisista tulevista koronarajoituksista: Lounais-Suomen aluehallintoviraston torstai-iltapäivänä antamat uudet rajoitukset eivät tuoneet muutoksia markkinoiden järjestelyihin.