Oripään talouspäälliköksi haki neljä, teknisen toimen johtajaksi esitetään Miika Hämäläistä

0

ORIPÄÄ. Oripään talouspäällikön virka kiinnosti neljää hakijaa. Virkaa hakivat tradenomi, Ypäjän talouspäällikkö Pirjo-Maarit Hellman Loimaalta, tradenomi ja eMBA-tutkinnon suorittanut Juha Kirstilä Turusta, tradenomi Maria Kulmala Pöytyältä ja KTM, insinööri Veli-Matti Suominen Hämeenkoskelta.

Kunnanhallitus on päättänyt, että kaikki hakijat haastatellaan. Haastattelut pidetään 7.12., ja 13.12. kunnanhallitus kokoontuu ylimääräiseen kokoukseen tekemään samana päivänä kokoontuvalle kunnanvaltuustolle esityksen virkaan valittavasta.

Haastattelutyöryhmään on valittu kunnanvaltuuston puheenjohtaja Matti Kulmanen, kunnanhallituksen puheenjohtaja Anne-Mari Kaarto, kunnanhallituksen jäsen Asmo Mikkola, kunnanjohtaja Timo Tolppanen ja taloussihteeri Irmeli Isotalo. Työryhmän sihteerinä toimii toimistosihteeri Tarja Salminen.

Teknisen toimen johtajan virkaan kunnanhallitus esittää rakennusmestari Miika Hämäläistä Turusta. Hänen lisäkseen haastateltiin insinööri Harri Laaksonen Loimaalta sekä koneinsinööri ja tekniikan kandidaatti Jouko Leväsluoto Tampereelta. Virkaa saatiin yhteensä viisi hakemusta.