Pöytyän kouluilla ja varhaiskasvatuksessa todettu lisää yksittäisiä koronatartuntoja

0
Muutamia korotartuntoja on viime viikkoina todettu Pöytyän lapsilla. Kuvassa on Kyrön koulu. Kuva: Asko Virtanen

PÖYTYÄ. Sekä Elisenvaaran yhtenäiskoulun Kyrön yksikössä, Riihikosken yhtenäiskoulussa että Metsälauhan varhaiskasvatusyksikön Maijalan yksikössä on tämän viikon aikana todettu yksittäiset koronavirustartunnat.

Altistuneille on ilmoitettu asiasta, ja tilannetta seurataan. Sairastuneet ja altistuneet on asetettu karanteeniin. Pöytyän sivistystoimen tiedotteen mukaan koulujen ja varhaiskasvatusyksikön toiminta jatkuu muilta osin annettuja ohjeita noudattaen.

Viime viikolla yksittäisiä tartuntoja todettiin puolestaan Kyrössä Elisenvaaran yhtenäiskoulun Elisenvaaran ja Kyrön yksiköissä sekä varhaiskasvatusyksikön Pikku-Tassujen yksikössä.

Koronatartunnat lähtivät Pöytyällä jo marraskuussa melkoiseen kasvuun. Tällä viikolla Pöytyällä on todettu THL:n tilastojen mukaan kaiken kaikkiaan 15 tartuntaa. Viime viikolla tartuntoja oli 12 ja edellisellä viikolla yhdeksän.

Pöytyällä on ollut koko pandemian yhteensä 190 tartuntaa

 

Juttua on täydennetty perjantaina 3.12. kello 12.29 THL:n tuoreilla koronaluvuilla.