Someron Säästöpankki avaa konttorin Marttilaan

1
Pankinjohtaja Joni Rintamaa ja toimitusjohtaja Petri Siviranta kertovat, että Someron Säästöpankki avaa konttorin Marttilassa. Kuva: Tiina Tervo

MARTTILA. Someron Säästöpankki avaa alkuvuodesta konttorin Marttilassa. Konttori tulee sijaitsemaan LähiTapiola Etelän kanssa samoissa tiloissa.

–Olemme saaneet tämän vuoden aikana paljon yhteydenottoja Marttilan alueelta. Teimme päätöksen laajentaa konttoriverkostoamme Marttilaan palvellaksemme marttilalaisia paikallisesti, sanoo toimitusjohtaja Petri Siviranta Someron Säästöpankista.

–Tulemme tarjoamaan paikallista pankkipalvelua niin henkilö- yritys- kuin maataloussektorin asiakkaille, joissa meillä on jo entuudestaan vahva osaaminen, Siviranta jatkaa.

Marttilan konttorissa tullaa tarjoamaan henkilörahoituksen palveluita, kuten asunto- ja kulutusluottoja, säästämiseen ja sijoittamiseen, yritysrahoitukseen sekä maa- ja metsätalouden rahoitukseen liittyviä palveluita sekä lainopillisia palveluita. Pohdinnassa on myös kiinteistövälityksen ja isännöintipalvelujen tuominen Marttilaan.

–Uskomme edelleen henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jossa digitaalinen ja henkilökohtainen palvelu yhdistetään, pankinjohtaja Joni Rintamaa Someron Säästöpankista painottaa.

Pankin toimintatapa on näkynyt myös asiakasmäärässä, joka on lisääntynyt tasaisesti viimeisen vuoden aikana.

–Meillä taidetaan uida positiivisesti vastavirtaan. Olemme perustaneet neljä uutta konttoria kahden viime vuoden aikana. Haluamme mahdollistaa nyt myös marttilalaisille yhden Suomen parhaimpiin kuuluvan pankkipalvelun saatavuuden, Siviranta jatkaa.

EPSI Ratingin pankki- ja rahoitusasiakastutkimuksen (2021) mukaan Säästöpankin asiakastyytyväisyys on selvästi yli pankkialan keskiarvon. Säästöpankki on onnistunut vastaamaan hyvin asiakkaidensa tarpeisiin henkilökohtaisissa ja digitaalisissa palveluissa koronapandemian haasteista huolimatta. Erityisesti yrittäjät arvostavat Säästöpankin turvallisia ja toimivia digitaalisia palveluita.

Someron Säästöpankki täytti 141 vuotta kuluvan vuoden lokakuussa. Pankin virallinen ensimmäinen pankkipäivä oli lokakuussa 1880.


FAKTA

Someron Säästöpankki
Vakavaraisuussuhde: 21,94 %
Liikevoitto: +3,3 miljoonaa
Kokonaisluotonanto: 596,8 miljoonaa
Asiakasvarat: 710,3 miljoonaa
Liiketoimintavolyymi: 1.307,1 miljoonaa
Tase: 556,5 miljoonaa

1 KOMMENTTI

Kommenttien lisääminen on estetty.