Henkilöauton kuljettaja menehtyi kolarissa kymppitiellä Koskella

0
Henkilöauton kuljettaja menehtyi henkilöauton ja yhdistelmäajoneuvon välisessä kolarissa tiistaina Koskella kymppitiellä. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Henkilöauton kuljettaja menehtyi kymppitiellä Koskella tiistaina iltapäivällä sattuneessa henkilöauton ja metallinkuljetusrekan välisessä kolarissa. Henkilöauto paiskautui kolarista katolleen ja ajoneuvoyhdistelmä jäi tielle poikittain. Rekan kuskin puoleinen etukulma vaurioitui.

Onnettomuus sattui puoli neljän aikaan Koskentien ja Sorvastontien väliselle alueella. Henkilöauton kyydissä ei ollut matkustajia. Onnettomuushetkellä tien pinta oli erittäin liukas. Tie suljettiin pelastus- ja raivaustöiden ajaksi kokonaan ja käytössä oli kiertotie. Kello 19 aikaan liikenne kulki jälleen normaalisti.