Marttilassa kisataan rallia sunnuntaina, perjantaina selviää saako paikalle ottaa yleisöä

0
Korpiaholla ajetaan sunnuntaina rallia, mutta vasta perjantaina selviää, voidaanko paikalle ottaa yleisöä. Jos nykyiset rajoitukset jatkuvat, kisa ajetaan ilman yleisöä. (Kuva: AVL arkisto/Tuomas Honkasalo). Arkistokuvassa Erkka Korpiahon tyylinäyte vuodelta 2019.

MARTTILA. Salon Urheiluautoilijat järjestää rallisprint-kilpailun Erkka Korpiaho Racing Circuitilla sunnuntaina 30.1. kello 10.30 alkaen. Kilpailuun on ilmoittautunut 99 kilpailijaa. Jäädyttämällä tehty rata on 4200 metriä pitkä. Erkka Korpiaho on ilmoittautunut kisaan Peugeot R5:lla ja kuuluu voittajasuosikkeihin.

Crosskarteilla on oma kilpailunsa, johon osallistuu 13 kilpailijaa.

Se, voidaanko paikalle ottaa yleisöä vai ei, selviää perjantaina. Nykyiset rajoitukset ovat voimassa perjantaihin 28.1. saakka eli tämänhetkisen tiedon mukaan yleisöä ei voida ottaa paikalle, vaikka kyseessä on ulkoilmatapahtuma. Tietoa rajoitusten jatkumisesta odotetaan perjantain kuluessa.