Auranmaan kunnat järjestävät alueensa yrittäjille risteilyn

0

AURANMAA. Auranmaan kunnat ovat järjestämässä kaikille alueen yrittäjille suunnatun Yrittäjä-risteilyn. Risteily pidetään upouudella Viking Glory laivalla, joka irtoaa Turun satamasta perjantaiaamuna 18. maaliskuuta.

Vuorokauden mittainen seminaari pitää sisällään innostavia puhujia, verkostoitumista muiden yrittäjien kanssa sekä spesiaali-ohjelmaa. Puhumassa ovat muun muassa Jenni Rajahalme sekä Ravintola Maunon yrittäjä Santtu Kiili. Jenni Rajahalmeella on takanaan satoja koulutuksia ja keynote-puheenvuoroja. Hänen ainutlaatuinen tapansa kertoa tarinoita ja ratkaisuja on mieleenpainuvaa ja innostavaa. Rajahalme puhuu sukupolvien erilaisuudesta, kyvystä ymmärtää uutta aikaa ja siitä, miten uusi sukupolvi laittaa uusiksi johtajuuden ja palveluiden tarjonnan. Santtu Kiili tulee puolestaan kertomaan yritystarinansa ”Korona vei yrityksen mutta ei asennetta”.

–Verkostojen sanotaan olevan yrittäjän tärkein sosiaaliturva. Haluamme tukea risteilyn järjestämisellä koko Auranmaan alueen yrittäjien yhteistyötä, kertoo Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio kuntien lähettämässä tiedotteessa.

Idea yrittäjäristeilystä lähti Pöytyän elinvoimajohtaja Tiina Hämäläisen mukaan yritysten tarpeesta verkostoitua.

–Tämän kaltaisia seminaareja on jo olemassa kansallisesti ja alueellisesti, nyt halusimme tuoda jotain spesiaalia ihan vain meidän omille yrittäjille, Hämäläinen kertoo.

Mutta miksi juuri laiva?

–Vuorokausi veneessä saa varmasti verkostoitumaan, Hämäläinen naurahtaa.

Kosken ja Marttilan kuntien elinkeinoasiantuntija Jaakko Salmen mukaan yrittäjien ja kuntien elinvoimasta vastaavien verkostoituminen mahdollistaa uusia yhteistyömahdollisuuksia ja alueen toimijoiden parempaa keskinäistä tuntemista.

Risteilyemäntinä ja -isäntänä toimii Pöytyän elinvoimajohtaja Tiina Hämäläinen, Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio sekä Kosken ja Marttilan kuntien elinkeinoasiantuntija Jaakko Salmi.

Risteilyn järjestävät yhteistyössä Auran, Kosken, Marttilan, Oripään ja Pöytyän kunnat.

Risteilylle ilmoittaudutaan osoitteessa https://bit.ly/auranmaanyrittäjäristeily. Ilmoittautuminen päättyy 27.2.