Raju kolari Salontiellä Marttilassa

0
Kaksi henkilöautoa törmäsi rajusti toisiinsa Marttilassa Salontiellä perjantai-iltapäivällä. Autoissa oli kuljettajien lisäksi useampia matkustajia. Kaikki osalliset kuljetettiin jatkohoitoon. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Useita ihmisiä loukkaantui kahden henkilöauton kolarissa Salontiellä Marttilassa perjantaina iltapäivällä noin kello 16.15 aikaa. Onnettomuus sattui kohdassa, joka on Laurilan lavasta noin kilometrin Marttilan suuntaan. Toinen autoista oli kääntymässä vasemmalle, kun takaa tullut lähti ohittamaan ja törmäsi kääntyvän auton etuoveen ja etulokasuojaan.

Paikalle saapui useita pelastuslaitoksen yksiköitä ja autojen kyydissä olleet kuljetettiin jatkohoitoon.

Uutista on korjattu kello 13 ja täsmennetty kello 13.47. Aiemmassa versiossa autojen kerrottiin tulleen vastakkaisista suunnista, mikä ei pitänyt paikkansa. Poliisi ei ole kolarista tiedottanut.