Aloite vaatii selvittämään, mitä Koski voi tehdä Ukrainasta saapuvien hyväksi

0
Perussuomalaisten jättämässä aloitteessa todetaan, että todennäköisesti Koskellekin tulee saapumaan pakolaisia Ukrainasta.

KOSKI. Perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti maanantaina (7.3.2022) Kosken kunnanvaltuustossa Ukrainan pakolaisia koskevan aloitteen. Allekirjoittajien mielestä on tarpeen selvittää, mikä on Kosken valmius auttaa kuntaan mahdollisesti saapuvia ukrainalaispakolaisia, miten heidät voidaan majoittaa ja miten kyetään huolehtimaan heidän turvallisuudestaan sekä hyvinvoinnistaan.

Lisäksi aloitteessa ehdotetaan, että Koskelle perustetaan työryhmä kriisien varalle. Se koostuisi koskelaisista, jotka pystyvät organisoimaan mahdollisen avun ja takaamaan turvallisen elämän sotaa pakeneville ihmisille.