Aura kerää ajatuksia Aurajoen virkistyskäytöstä

0
Aurajoessa on potentiaalia monenmoiseen virkistyskäyttöön. Kuva on vuoden 2017 Aurajoki SUP -tapahtumasta. Kuva: AVL:n arkisto / Tuomas Honkasalo

AURA. Auran kunta on avannut Aurajoen virkistyskäyttöä kartoittavan kyselyn. Kunta toivoo mahdollisimman paljon ideoita ja ajatuksia joen käyttöön liittyen.

Aurajoen kehittämistyötä kunta tekee yhteistyössä kuntalaisten ja muiden toimijoiden kanssa. Kyselyn jälkeen luvassa on muun muassa erilaisia teemallisia asukastilaisuuksia. Kaavoitus-, maisemointi- ja luontoselvitystarpeet selvitetään myös alueittain suunnitelmien edetessä.

Aurajoen kansallismaiseman arvostaminen on osa Auran kunnan vuoteen 2030 ulottuvaa visiota. Strategiassa Aurajoen hyödyntäminen retkeily- ja virkistyskäyttöön on osa hyvinvointia edistävän ympäristön ja kuntakeskuksen kehittämistä. Yhteistyössä kuntalaisten ja muiden toimijoiden kanssa voidaan suunnitella ja kehittää erilaisia virkistystoimintoja.

Kyselyyn pääsee vastaamaan 3.4. saakka osoitteessa https://link.webropolsurveys.com/S/870A65D3FBE7BE2F.