Kyrön Seudun UA:n Iiro Litjolle luokkavoitto Korpilahdelta

0
Honda Civic Type R:llä ajava Iiro Litjo kisasi ensimmäistä kertaa Keski-Suomen tunnetuilla MM-taipaleilla. Kuva: Simo Päivärinta.

RALLI. Kyrön Seudun Urheiluautoilijoiden Iiro Litjo otti lauantaina Korpilahdella ajetusta TGS Rallista luokkavoiton. Nuotitta ajavien yleiskilpailussa hän oli viidenneksi nopein. Kisa käytiin perinteikkäillä taipaleilla, joilla ajetaan Jyväskylän MM-rallia. Päivän edetessä ja sään lämmetessä tiet pehmenivät ja ajourille muodostui kuoppia.

– Kisa oli minulle selviytymistaistelua. Välillä jouduin jarruttamaan suorillakin, ettei röykytys olisi vienyt metsään, Litjo kertoi.

Seuraavaksi hän tähtää toukokuun viimeisenä viikonloppuna Yläneellä järjestettävään F-cup-rallisarjan kisaan. Sitä ennen Litjo osallistuu harjoitusmielellä toukokuun puolivälissä ajettavaan Turku SM-rallin.