Auranmaalle merkittiin 75 koronatartuntaa

0

AURANMAA. THL:n tilastoihin merkittiin torstaina 75 uutta koronavirustartuntaa Auranmaan alueelle viimeksi kuluneen viikon ajalta. Tapauksista 16 kirjattiin Auraan, 12 Koskelle, yhdeksän Marttilaan, kaksi Oripäähän ja 36 Pöytyälle.

Todellisuudessa tartuntoja on kuitenkin huomattavasti enemmän, sillä hoitajalakon vuoksi terveysasemilla on otettu koronatestejä hyvin harkitusti, eivätkä muun muassa kotitestein todetut tartunnat päädy THL:n tilastoihin.

THL:n tilaston mukaan Aurassa on nyt ollut koko pandemian aikana 545 koronatartuntaa, Koskella 166, Marttilassa 209, Oripäässä 161 ja Pöytyällä 922.

Lietoon kirjattiin viikon ajalta 73 koronatartuntaa ja Loimaalle 16. Liedossa on nyt ollut koko pandemian aikana 2646 tartuntaa ja Loimaalla 1629.

THL päivittää koronatietoja tällä haavaa kerran viikossa. Päivityspäivä on aina torstai.