Pöytyä ostaa opinahjoihinsa tietotekniikkaa 125 000 eurolla

0
Hankittavaa tietotekniikkaa tullaan käyttämään muun muassa Yläneen yhtenäiskoulussa.

PÖYTYÄ. Pöytyän sivistyslautakunta päätti tilata tietokoneita sekä muita tieto- ja viestintätekniikan laitteita Kuntien Tiera Oy:n verkkokauppapalvelun kautta Atea Finland Oy:ltä. Tilauksen kokonaisarvoksi on laskettu 125 468 euroa, joskin laitteiden ja oheistarvikkeiden saatavuus sekä hinnat tarkentuvat päiväkohtaisesti.

Laitteita tullaan käyttämään Elisenvaaran, Riihikosken ja Yläneen yhtenäiskouluissa sekä Elisenvaaran lukiossa ja Auranlaakson kansalaisopistossa.

Lisäksi sivistyslautakunta päätti tilata Kuntien Tiera Oy:n verkkokauppapalvelun kautta Atea Finland Oy:ltä audiovisuaalisen esitystekniikan laitteet asennettavaksi Elisenvaaran yhtenäiskouluun ja lukioon. Niiden hinnaksi laskettiin 63 283 euroa.