Koskella kukkii myös tänä kesänä

0
Koskella kukkii myös tänä kesänä. Viime vuonna Kuis kukkii -palstoista valittiin parhaaksi Someron seudun hevosharrastajien palsta. (Kuva: AVL arkisto/Tuomas Honkasalo)

KOSKI. Koskella järjestetään myös tänä vuonna viime vuonna suuren suosion saavuttanut Kuis kukkii -kilpailu. Tänä vuonna vetovastuun kisasta ottaa Lions Club. Paikka on sama kuin viime vuonna eli paloaseman viereinen pelto.

Voittajan valitsee Kosken Kohauksen yleisö heinäkuun lopussa. Kisaan voivat osallistua niin yhdistykset, seurat, yritykset kuin yksityishenkilötkin – yksin tai yhdessä.

–Tästä tuli koskelaisille viime vuonna varsinainen kohtaamispaikka. Jonkun verran kasvatettiin myös hyötykasveja, vaikka kukkia olikin selvästi enemmän, kertoo hyvinvointikoordinaattori Katri Honkala .

Hyvän mielen kilpailussa kaikki tyylit ovat sallittuja, mukaan lukien esikasvatus. Osallistuminen on maksutonta ja paikan päällä on viljelyssä tarvittavia työkaluja ja siemeniäkin tarjolla. Osallistua siis voi vaikka ei puutarhatyökaluja omistaisikaan.

Kisaan voi osallistua Katri Honkalalle sähköpostitse katri.honkala@koski.fi