Liedon kunnanhallitus antoi Tarvashoville myyntiluvan

0
Tarvashovi valmistui tarvasjokelaisten yhteisen voimanponnistuksen tuloksena vuonna 1968. Uimahallisiipi otettiin käyttöön 1972. Kuva: Marika Timonen.

LIETO. Kunnanhallitus päätti, että Liedon kunta voi myydä Tarvashovin purkukuntoisena. Kiinteistön liikuntasali on ollut Tarvasjoen koululaisten käytössä. Käyttötarve loppuu, kun uusi liikuntahalli valmistuu heinäkuussa. Tarvashovin käyttökustannukset ovat olleet uimahallin sulkemisen jälkeen noin 70 000 euroa vuodessa.

Esityslistan mukaan Lieto suunnitteli käyttävänsäTarvashovistasaatavan myyntivoiton Tarvasjoen liikuntamahdollisuuksien kehittämiseen. Tästä jouduttiin kunnanjohtaja Mika Ingin mukaan luopumaan, koska kunnan tulee noudattaa yhdenmukaisuusperiaatetta. Jokaisesta myytävästä tontista saatavia voittoja ei ole mahdollista hyödyntää lähialueen kehittämiseen.